Vrtić sa predškolskim odeljenjem

Nemačke škole Beograd

Upis u toku – Dobar početak jednog drugačijeg obrazovanja

Razumemo roditeljske dileme, očekivanja i brigu za budućnost deteta, kao i da mislite da je možda rano da se deca od malih nogu usmeravaju za odraslo doba. Ali svesni smo i da za njih želite kvalitetno obrazovanje koje će im otvoriti mogućnosti za uspeh bilo gde u svetu.

Jedinstvenost nemačkog obrazovnog sistema je sveobuhvatan pristup obrazovanju, koji počinje još u vrtiću. Svaka faza školovanja dizajnirana je da učenicima pruži veštine i znanja neophodne za uspeh u daljim akademskim i profesionalnim poduhvatima.

Dobro došli u vrtić škole u Beogradu zasnovane na najvišim obrazovnim standardima Nemačke!

Baš tu u sred Beograda, za vaše male vrtićke i predškolske klince, za osnovce i srednjoškolce, pružamo platformu za sticanje međunarodnih prijateljstava i razumevanja za druge nacije.

Naš vrtić i program za predškolce fokusiran je na učenje kroz igru i maštu, gde vaši klinci od malena razvijaju znanje nemačkog jezika, svoje veštine i pripremaju se za budućnost.

U osnovnoj školi nastava se zasniva na kreativnosti i međusobnoj povezanosti nastavnih predmeta. Učenici postaju pravi kritički posmatrači sveta oko sebe.

Na kraju, u našoj srednjoj školi, težišta se pomeraju ka sticanju kompetencija, postizanju rezultata i ovladavanju veštinama, što predstavlja osnovu kasnijeg uspešnog studiranja.

Pozivamo vas da zakažete termin da se informišete o našem vrtiću, da iz prve ruke iskusite čaroliju učenja  i pozitivne atmosfere i upoznate se sa našim stručnim kadrom.

ZAKAŽITE TERMIN Odvažite se na prvi korak ka izvanrednom obrazovanju u Nemačkoj školi Beograd. Prijavite se odmah i poklonite svom detetu dar koji je prilika za ceo život!