Frühjahrsputz
21. März 2024
Frohe Ostern!
28. März 2024

OpenDoorDay24

Nemačka Škola Beograd

Vrtić sa predškolskim odeljenjem – Osnovna škola i Gimnazija

Škola u Beogradu po najvišim obrazovnim standardima Nemačke

Razumemo vaše roditeljske dileme, očekivanja i brigu za budućnost vašeg deteta. Razumemo i da mislite da je možda rano da se deca od malih nogu usmeravaju za odraslo doba. Takođe znamo da za njih želite uređen, stabilan svet i obrazovanje koje će im otvoriti mogućnosti bilo gde u njemu.

Jedan od ključnih faktora koji čini nemački obrazovni sistem jedinstvenim je njegov sveobuhvatan pristup obrazovanju, koji počinje još u vrtiću. Svaka faza školovanja dizajnirana je da učenicima pruži neophodne veštine i znanja za uspeh u daljim akademskim i profesionalnim poduhvatima.

Dobro došli u školu u Beogradu zasnovanu na najvišim obrazovnim standardima Nemačke.

Naša škola je otvoreno mesto gde se vaša deca osećaju dobrodošla, gde uče da govore i razmišljaju na nemačkom jeziku od malih nogu,  osposobljavaju za samostalan rad i razvijaju pozitivan stav prema učenju i postizanju uspeha.

Baš tu u sred Beograda, za vaše male vrtićke i predškolske klince, za osnovce i srednjoškolce, pružamo platformu za sticanje međunarodnih prijateljstava i razumevanja za druge nacije.

Naš vrtić i program za predškolce fokusiran je na učenje kroz igru i maštu, gde vaši klinci od malena razvijaju znanje nemačkog jezika, svoje veštine i pripremaju se za budućnost.

U osnovnoj školi nastava se zasniva na kreativnosti i međusobnoj povezanosti nastavnih predmeta. Učenici postaju pravi kritički posmatrači sveta oko sebe.

Na kraju, u našoj srednjoj školi, težišta se pomeraju ka sticanju kompetencija, postizanju rezultata i ovladavanju veštinama, što predstavlja osnovu kasnijeg uspešnog studiranja.

Pozivamo vas na Dan otvorenih vrata, gde možete iz prve ruke da iskusite čaroliju učenja  i pozitivne atmosfere i da se upoznate sa našim stručnim kadrom.

Predstavićemo vam svoju predškolsku ustanovu. Kao što decu ujutru dočekujemo u predvorju zgrade, tako ćemo dočekati i sve posetioce.

Naši gosti će imati priliku da obiđu celu zgradu i u svakoj prostoriji će imati mogućnost da steknu utisak o našem pedagoškom i metodološkom radu. Sve oblasti rada biće slikovito prikazane, a poneki projekti i dnevna dešavanja u grupama će moći i neposredno da se dožive. Na putu obilaska objekta goste će pratiti naš pedagoški tim.

Obilazak se završava u multifunkcionalnoj prostoriji, gde ćete imati priliku da razgovarate sa učenicima iz škole, predstavnicima roditelja i upravom škole.

Možda je baš Nemačka škola Beograd pravi izbor za vaše dete. Napravite prvi korak da mu obezbedite sigurnu budućnost.

Čekamo vas na Danu otvorenih vrata! Biće nam zadovoljstvo da vas upoznamo i razmenimo mišljenja! Budite naši gosti!

PRIJAVITE SE ZA NAŠ DAN OTVORENIH VRATA

Vaše dete može imati izvanredno obrazovanje u Nemačkoj školi Beograd. Prijavite se odmah i poklonite svom detetu dar koji je prilika za ceo život. Pridružite nam se na Danu otvorenih vrata.